torstai 23. maaliskuuta 2017

Erilainen Bus Burger

Jos haluaa hieman erilaisen hampurilaiskokemuksen, kannattaa suunnata Lahteen ja siellä jenkkityyliseen Bus Burgeriin. Paikka löytyy osoitteesta Savontie 409, Holmasta jonkin verran ns. vanhaa Heinolantietä pitkin. Et voi ajaa ohi! Pihalla on vanhoja keltaisia koulubusseja, joista yhteen on tehty ravintola sisälle. 



Minä tilasin perinteisen Classic-burgerin bataattiranskalaisilla ja chilimajoneesilla. Annos oli melko kookas ja todella maittava! Paikka mainostaa tekevänsä pihvit ja kastikkeet alusta saakka itse. Ja se kyllä tuntuu maussa. Vaikka ravintolan paikka on 'keskellä ei mitään', käy siellä mukavasti asiakkaita. Kun yksi lähtee, toinen tulee. Paikka on suosittu etenkin motoristien ja jenkkiautojen harrastajien keskuudessa. Siitä tuli myös minun suosikki!




Söimme tietenkin keltaisen bussin sisällä. Se oli aiheeseen sopivasti sisustettu ja siellä soi tunnelmaan kuuluva jenkkimusiikki. Jälkiruoka jäi tällä kertaa tilaamatta, vaikka he tekevät myös jäätelönsä itse. Kesäaikaan sitä saa tietenkin jätskibussista. Suosittelen käyntiä ehdottomasti!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti